Meget ung ‘Tyk’ på Får 302

Foto: Anna Gammelgaard

Sympatisk emne. Handler om at kæmpe med sin krop og den måde andre ser den på. Også gode tekster indimellem. Og et musikalsk sidekick, der emmer af talent.

Måske et stykke, du kan tage din teenager med ind og se, hvis du har eller kender sådan en. På mig kom det til at virke lidt umodent, men hey, jeg er jo også sådan en halvgammel en, så måske er det bare mig.

Jeg synes, det kom meeeeget langsommeligt i gang, og det er jeg aldrig særlig vild med. Her står en pige. Hun poserer til musik. Langsomt. Til den ene side. Til den anden side. Og igen og igen. Ingen ord. Det bliver ved. Længe. Og jeg synes altså, man må give lidt mere, når nu man har fået alle os publikum til at komme og vores opmærksomhed er 100 procent rettet mod scenen. Jeg mistede begejstringen allerede der.

Da det endelig kom i gang var der dog et par scener, der fungerede godt. Den ene var, da skuespilleren gennemgik sit tøj. Og hvorfor hun vælger netop disse stykker, for at skjule alt det, INGEN må se. Alligevel kom det aldrig rigtig op at ringe for mig.

Du kan finde billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *