Fint, fint stykke med Katinka på Aveny-t

De spiller rigtig godt i ‘Jagten på det gode menneske’, der går lige nu på Aveny-t på Frederiksberg. Det er troværdigt og ægte. Stykket er inspirerende – (selvom jeg ikke fangede hele historien, det var lidt svært at få det hele med). Og så er sangerinden Katinka med. Det blir’ et ja tak fra mig! Og jeg tror også, du vil kunne li’ det.

Det handler om at være menneske – i det nære og i den større verden, der omgiver en. Katinka er både – dygtig! – skuespiller og vanvittigt charmerende artist med ny-komponerede sange og sprød, skæv røst. Hun synger så fint og dejligt. Der er mange magiske øjeblikke. Rå, enkel, poesi.

Også hovedpersonen er jeg vild med. Hun spiller den danske forfatter Karin Michaëlis, der blev født i Randers i 1872 og skrev 36 romaner, 9 børnebøger og to selvbiografier. I stykket er hun også søster, kone, elskerinde, filantrop og kæmper for at være et godt menneske. Hun spiller godt. Virkelig godt.

Min veninde blev lidt irriteret over, at handlingen var så vanskelig, men jeg lod mig bare rive med og nød det. Pyt med det jeg ikke fangede. Jeg var ret betaget af hele stemningen, spillet, sangene.

Hvis jeg var dig ville jeg hapse denne her.

MEN du skal være ret hurtig, hvis du vil nå at opleve det. Det går nemlig kun i København fra 3.-7. marts, før det rykker til Randers og Kolding. Se det, hvis du kan. Det er en ægte god oplevelse.

Du finder din billet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *