Jeg har set ‘Rædsel’ på Grob

Stykket handler om at være ramt af angst, hvilket desværre er et stigende problem – især blandt vores unge. Alene af den grund synes jeg, at det er værd at smutte forbi Teater Grob på Nørrebrogade.

Relevant emne. God tekst. Men jeg er ikke vild med måden, de spiller på. Det er for kunstigt og teater-agtigt til min smag. Og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det er instrueret på den måde. Hvorfor må de ikke spille det troværdigt, så vi kan leve os ind i historien?

Foto: © Marie Chemnitz Rosendahl

Nå. Men indholdet hang godt sammen, og jeg følte, jeg blev lidt klogere af at se stykket. Klogere på et problem mange går og kæmper med. Og det er vel også noget…

Det går på Grob til den 21. marts – her finder du din billet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *