Jeg ELSKER stykket ‘Tatovering’

Jeg nåede lige at se stykket ‘Tatovering’ på Mungo Park, før hele landet gik i fornuftig Corona-nedlukning. Og når nu det hele er så vildt og mærkeligt og uhyggeligt, er det rart at have noget godt at glæde sig til. Og det kommer her. For Tatovering er ret FEDT!

Det handler om at miste en far, man aldrig rigtig har haft, om pludselig at få bryster og om at passe ind blandt de andre og komme helskindet gennem livet, legen og alt det hele. Det er velkomponeret, vedkommende og virkelig velspillet. Der er bevægelse, musik, moderne scenografi og masser af drama. Også RÅB – men her er der bund i, og de spiller det ægte og følt.

Det er så dejligt, når man ser noget ægte. Hvis jeg var dig ville jeg ikke gå glip af dette stykke. Jeg håber, du får chancen for at se det, når vi forhåbentlig snart kommer ud på den anden side.

Og nu ER vi bare blevet fan af Anna Malzer. Det er hende den unge teaterboss på Mungo Park. Hun er SÅ sej. Nemlig. Og det er faktisk hende, der både har skrevet og instrueret dette stykke. Og tusind tak for det.

Stykket går på Mungo Park i Allerød den 29.-30. april og den 1. maj. Det går i Gladsaxe 2.-3.-4. april. Og på Teater Republique på Østerbro fra 22.-29 maj
Her finder du billetterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *