Absurd perle på Sorte Hest

KATsTeatret ved Sorte Hest er et absolut MUST SEE! Især hvis du elsker genialt absurd teater og fremragende ny dansk dramatik. Vi kan jo ikke blive ved med kun at se de gode, gamle klassikere, vel? Fornyelse må der til. Og når det så er på dette virkelig høje niveau, er det altså en fest!

Jeg ELSKER denne forestilling.

Den minder mig ret meget om det vanvittige og vanvittigt morsomme stykke – John Lennon er død – jeg så på Teater V i Valby for ikke så længe siden. Og det er ikke ret mærkeligt, for det er nemlig den samme dramatiker Sophie Zinckernagel, der har været på spil. Hende skal vi holde øje med!!

Stykket leger veloplagt og vildt med tekst af 8 forskellige forfattere og er frit inspireret af William S. Burroughs’ – det er ham med Naked Lunch, hvis det siger dig noget – værk Katten indeni. Det handler om forfatterens sindssyge skabelsesproces, stoffer, mord og meget mere. Og både skuespil, tempo, sceneskift og fortælling fungerer simpelthen så godt hele vejen igennem. Kun få, små steder dykker det et øjeblik, men vi kommer lynhurtigt tilbage på sporet.

Gang tempoet i traileren her med tusind, så svarer det meget godt til forestillingens puls.

Det kan siges kort: Jeg er vild med det!

Hvis jeg var dig, ville jeg ikke gå glip af denne lille perle. Det går til 15. februar. Du finder din billet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *