Gode ‘Drømme om noget andet’ på Får 302

Ret fin forestilling på Får 302 lige nu. “Drømme om noget andet” er absolut værd at se, synes jeg. Det er både skævt, vildt, poetisk indimellem og så sjovt, at vi grinede flere gange, min veninde og jeg. Særligt når de synger, er det vedkommende og flere steder virkelig, virkelig morsomt. Der er altså et par numre, der kommer helt op at ringe!

For eksempel nummeret hvor psykologen i stedet for at lytte til patientens kedelige klynk og klagesang, zoomer ud og giver en helt vidunderlig version af Shu-bi-duas Folkevogn. (Det kan ikke forklares. Det skal bare opleves. Hun er ubetalelig sjov Mette K. Madsen, der synger her). Kæmpe mange points for det nummer! (Også hvis du ikke er til Shu-bi-dua)

Til gengæld er der scener med replikker indimellem, der ikke helt fungerer. Og steder hvor man tænker, at sådan reagerer mennesker ikke. Det gælder for eksempel, når ingen – heller ikke politimanden – ringer efter en ambulance til den hjemløse kvinde på billedet, når hun falder om og bliver liggende.

Men altså… alle de gode ting gør det totalt værd at se.

Indholdet er til den dystre side, men jeg gik på ingen måde derfra i nedtrykt sindstilstand. Tværtimod.

Her kan du læse mere om forestillingen. Og her finder du billetter. Stykket går til og med den 21. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *