Husk, det er på fredag, der er magisk Kira-Costello-kærligheds-kombo!

Først og fremmest. Hvis jeg var dig, ville jeg straks købe billet til koncerten The Juliet Letters på Betty Nansen den 17. januar her. Det er en genopførelse. Og det er FANTASTISK!

De lyttede!

Jeg græd af glæde og begejstring, da jeg så det sidst. Og skrev straks til Betty Nansen, at de blev NØDT til at invitere Kira Skov og The Nordic String Quartet tilbage, så de kunne fremføre Elvis Costellos album The Juliet Letters igen. Og tænk. De lyttede.

Jeg var nemlig ikke den eneste, der havde tryglet dem om netop det, skrev Betty Nansen til mig forleden. Og derfor har de valgt at genopføre. Det er fantastisk.

Kan du godt lide Costellos album med kærlighedssange, der er inspireret af Shakespeares Julie fra Romeo & Julie, vil du elske det i hænderne på vidunderlige Kira. Hun synger det direkte ind i dit hjertes ømmeste sted.

Costellos værk er noget helt særligt. Kira er noget ganske særligt. De to i kombi er ren magi. Den her oplevelse må du simpelthen ikke snyde dig selv for. Jeg er så glad for, at vi får chancen for at se det igen. Jeg er helt oppe at køre over det. (-:

The Juliet Letters er en co-produktion med CPH Opera Festival. Det spiller kun den ene aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *