Gratis impro-teater på Det Kongelige

Du skal lige have dette tip, selvom jeg desværre ikke selv kan komme hverken den 9. november eller den 25. januar, hvor der er gratis improvisationsteater i foyeren på skuespilhuset på Det Kongelige Teater.

Det lyder ellers ret sjovt, og jeg tror, det sagtens kunne blive en fed oplevelse. Og hey, så koster det ovenikøbet ingenting.

To dage får du chancen for at opleve spillerne på slap line uden et fast manuskript at holde sig til. Det giver noget helt andet end det forberedte og indøvede teater, vi er vant til. Og det lader til, at selv publikum kan få indflydelse på det stykke, der bliver skabt nu og her foran øjnene af dig, mens du sidder helt uformelt på gulvet i foyeren.

Det ville jeg gå ind og se, hvis jeg var dig. Det ærgrer mig, jeg ikke kan, men jeg vil gerne høre, hvordan det var bagefter, hvis nogen springer på.

Læs mere om det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *