Hyggelig historiefortælling – søndage på Sorte Hest

Enkelt og fint. Det hedder Vigga og Brohovederne. (Vigga Bro er boss). Du lytter, mens de i alt fem spillere fortæller historier i foyeren på Teatret ved Sorte Hest. Lidt svingende kvalitet, men flere af historierne er ret fine. Nogle af historierne har de selv digtet, nogle har de lånt af andre skribenter.

Damerne er klart bedst. Der var en rørende historie om to drenge, der drømmer om at blive eventyrrejsende og ballonskipper, men kommer igennem en grum mængde mørke i stedet. Der var en herlig historie om en smed, der snød fanden selv og en fin historie fra Japan om tre haiku-digtere, der er i fare for at miste deres liv. Men jeg tror, historierne skifter fra søndag til søndag.

Det er helt bart og simpelt. De sidder sammen ved et bord med os andre. Og så skiftes de til at gå på scenen og give os en fortælling.

Nu skal du høre…

Det er altså ret hyggeligt at sidde der sammen med nogen, du godt kan lide og bare få fortalt historier. Hvor tit har man sådan et øjeblik i sit liv? Hvis du gerne vil træde ind i sådan et hygge-rum har du chancen nu.

Du finder billetter her. Sidste søndagsforestilling er den 24. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *