En kollega anbefaler Carmen som en god begynder-opera

Min kollega har sendt mig et postkort fra operaen, hvor hun har set Carmen med sin 11-årige datter. Det var de begge ret vilde med. De rapporterer:

Carmen var fedt! En god begynder-opera til børn og andre, som ikke er så opera-vante. Men også bare fantastisk levende musik for alle os andre. Denne opsætning v Barrie Kosky sætter Carmen endnu mere i centrum end normalt, som en stærk kvinde med egne meninger. Scenografien er ret simpel, men meget smuk og virkningsfuld – og scenen er fyldt med operakoret, det danske drenge- og pigekor samt en håndfuld mega dygtige moderne dansere. Alle er integreret på smukkeste vis i forestilligen. Vi elsker Carmen – Carmen elsker…og elsker igen…og dør til sidst. Et plot som enhver opera med respekt for sig selv nu engang indeholder. 

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *