Fasion på Teater Får 302 er ret crazy

Broccoli-ballroom-bliss. Whats not to like? Foto: Søren Meisner

Tre hurtige ting: Man keder sig aldrig, de kommer måske ikke helt i mål, men det er en sjov oplevelse, du sagtens kunne kaste dig ud i. Ikke mindst for at se de fabuløse kostumer, der er kreeret i vildskab af Nicholas Nybro.

Jeg elsker det lille bitte rum, der tit bliver fyldt med kæmpe store armbevægelser på Får 302. Sådan er det også med stykket Fashion, der går lige nu. Der er godt nok blæs på! (Indimellem larmer det FOR meget til den bette plads. Men ok who’s counting.)

Stykket vil gerne både være sjovt og alvorligt. Det latterliggør catwalk, model-trutmund og forbruger-skam. Det tager tykt pis på fashion-ikoner som Karl Lagerfeld (2 af dem) og Vogue-dronningen Anna Wintour. Og så handler det om modens magt, industrien og de umenneskelige arbejdsforhold, der igen og igen koster menneskeliv for eksempel på tøj-fabrikker i Bangladesh. Den sjove del fungerer bedst, synes jeg.

De to Karl Lagerfeld-damer – Birgitte Prins og Charlotte Elizabeth Munksgaard – spiller klart bedst. Foto: Søren Meisner.

Det hele er lidt overdrevet. Over the top. Nærmest punk. Man skal nok bare give slip og give sig hen til det uden at hæfte sig for meget ved de ting, der ikke helt funker. Men altså hey vi grinede ret meget, selvom det også var nogen underlige beslutninger, de havde taget undervejs.

Se det, hvis du er i humør til en lidt skæv og ukompliceret grine-tur med crazy kostumer i ascendanten.

Stykket går til den 26. oktober – her finder du billetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *