Amerika på Nørrebro Teater er desværre en nitte

De spiller allesammen godt. Det er ikke deres skyld, at stykket er så svært at holde af.

Det er så ærgerligt. For spillerne er alle kæmpe gode. De kommer med SÅ meget. Og man kan se og mærke, at der er brugt masser af tid og kræfter på den her forestilling. Men det er simpelthen gået galt et eller andet sted. Det virker fuldstændigt OFF. Det var ikke sjovt. Det var akavet. Stemningen i salen var trykket. Jokes faldt til jorden. Spillerne kæmpede. Det var synd for dem.

Jeg vil ikke sige mere.

Nårh jo. En god ting. Der er en lille superfin scene, hvor spilleren Rikke Bilde synger en rørende sang med en ukulele i favnen. Jeg blev så glad over det lille poetiske moment. Tak for det midt i alt det andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *