Ikke vild med ‘The Clean House’ på Krudttønden

Points for at sætte stykker op på engelsk for alle dem, der ikke lige taler dansk. Absolut. Ærgerligt stykket ikke er bedre, dog. Det var nærmest ligegyldigt. Det bed ikke rigtigt på hverken mig eller min kæreste, desværre.

Kender du ikke den situation, at man ikke kommer til at føle for karaktererne? Der kan ske dem alt muligt. Men man er lidt ligeglad. Man kender dem ikke rigtigt. Sådan havde jeg det med personerne her.

I første scene talte hovedpersonen portugisisk meget længe. Det forstod man jo så ikke et ord af. Tung start, tænker man. Er det lidt arrogant at tro, at man kan indlede et stykke med 10 minutters monolog på portugisisk, eller er det bare mig?

Og så var der det med rekvisitterne, der skulle skubbes og bæres og slæbes og trækkes ind og ud. Det virkede uelegant. Klodset.

Det var heller ikke sjovt. Selvom de talte en del om humor. Og hovedpersonen sad og kiggede længe ud i luften for at finde den ultimative joke. Hendes mor var også død af grin. Bogstaveligt talt. Det synes jeg heller ikke var så sjovt.

Vi gik i pausen. Det må være første gang ever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *