‘En fandens mand’ på Teater Grob er værd at se

Min veninde brød sig ikke om det, og min ven havde hørt historierne på forhånd og var derfor ikke ubetinget begejstret, men jeg synes, det var et fint og inspirerende indlæg, som jeg bestemt kunne bruge til noget.

Anders Haahr har skrevet en bog af samme navn. Det er historier derfra han får lov til at sætte i scene på Grob.

Vi får historier om hans dating-eventyr og indsigt i hans tvivl om, hvad en kvinde mener. For eksempel, når hun siger: Man kunne også tage et bad? Skal han gå med? Er det en invitation? Eller vil hun se det som et creepy stalker overgreb, hvis han træder ind i bruseren med hende iført dolk og skumle intentioner?

Anders er på scenen sammen med en række dukker, og et par stemmer over højtaleren. Sidstnævnte kunne man godt have undværet, synes jeg, men pyt. Alt i alt et inspirerende indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *