Brøgger er STADIG f… fantastisk!

Alt, hvad der løfter mig op, det slikker jeg på. Alt, hvad der trækker mig ned, det skider jeg på.
Der er masser af herlig livskraft i Suzanne B’s tekster.

Jeg måtte bare se det igen. Og det var ligeså godt her anden gang. Har du ikke fået det set? Så gør det nu. Det er vildt og fantastisk.

Hun er en lysende, funklende musikalsk stjerne, Jeanett Albeck! Hun spiller sindssygt godt, synger som en drøm og giver sig hundrede procent i det vilde stykke om Suzanne Brøgger, der går på teater Revolver på Østerbro lige nu. Det her er ÆGTE GODT! Også hvis du ikke er 100 procent inde i Suzanne B’s liv og forfatterskab. Gå ind og se det uanset hvad. Det er simpelthen SÅ rørende, grimt, smukt, gribende, gyseligt og fuldstændig vidunderligt på samme tid. Her kan du købe billetter.

Jeg var helt opslugt. Det bliver du garanteret også.

Albecks Brøgger er på scenen alene, skøn, skør og skamløs. Og så alligevel ikke. For rundt omkring hende fejer, tørrer, vasker og skrubber den hyrede hjælper, så divaen formår at opretholde sin ekstravagante stil. Ligesom hjælperen sørger for, at kunstnerens kusse-tryk og eksperimenterende malerier kommer op fra gulvet og får plads på væggen i glas og ramme.

Stykket starter og slutter med Brøggers mor, der ikke var som andre mødre. Måske ikke en gang en mor. Mere selvoptaget, selvmordstruet, sindssyg. Det handler om Brøggers forhold til sex, om den voldtægt hun blev dobbelt offer for. Om hendes lyst til at leve frit, stærkt, helt og fuldt. Om hendes mod og maske. Om hendes kamp for at være den kvinde, hun vil være. Og om samfundets modstand mod den kvinde, hun er.

Stykket kører pt. på skift på teater Republique og Revolver indtil den 13. september, og der er stadig billetter at få. Skynd dig, hvis du endnu ikke har været der. Du SKAL simpelthen se det.

2 tanker om “Brøgger er STADIG f… fantastisk!

  1. Hej Tine,
    Jeg har set det idag ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Wow!!!!! Er kæmpefan! Jeanett er vildt dygtig. Har godt set de andre, Hvid Magi, Tove og I et forhold men idag var helt oppe og ringle! Jeg elsker dine Tips og dette var det tredje jeg fulgte! Tak ❤️
    Kh
    Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *