Line Knutzon strikes again – Skynd dig på Sorte Hest!

Morten Holst, Josephine Raahauge og Lars Knutzon er for vilde! Det her er altså virkelig godt!

Stykket hedder ‘Det er så det nye’, og det er velspillet, mega-sjovt og vedkommende, synes jeg. Genren er absurd teater, men jeg lover dig, du møder dig selv – eller i hvert fald nogen, du kender – midt i alle gakkerierne – hehe. (Du kan købe billetter her.)

Det handler om dig og mig, eller… det handler om kæresteparret Pyssern og Poul, der, som Paul siger, trods alt lever i et parforhold. De gør sig en masse krumspring, for at føle at deres liv giver mening midt i alt det grundlæggende meningsløse.

Pyssern prøver at regne sig frem til et eller andet, og hun sysler med at sy gardiner, selvom det er svært, når man BARE IKKE ER NOGET GARDINMENNESKE. Og Poul forsøger at spice tingene op med en skilning til den anden side. Bliver man et mere interessant menneske, hvis man går og overvejer at gå til svømning?

Udenfor bliver verden mere og mere rå. ‘Man slår da ikke børn ihjel? Jo, jo, det er så det nye’. Og Pyssern vil så gerne genfinde et lille lykke-sekund, hun fangede i en kasse som barn, men mistede igen.

Midt i det hele står viceværten Hr. Pind, der både kæmper med indre og ydre dæmoner, brilliant spillet og timet af Lines far, Lars Knutzon.

Dystert? Nix. Befriende sjovt. Stykket går til 28. september. Go do!

En tanke om “Line Knutzon strikes again – Skynd dig på Sorte Hest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *