Tam, tyk tatoveret – Får 302

Vildt, vedkommende og sjovt! Stykket på FÅR302, handler om krop og alle de måder vi har det med den på. Det hele er baseret på interviews med ham, der er tatoveret på hele kroppen, hende, der elsker plastikkirurgi, hende, den 80-årige med hudsult og masser af elskere og andre virkelige mennesker, der har delt deres historier.

Man følger spillerne i små rum og grupper. Man kommer helt tæt på og bliver ført rundt og får skumfiduser til privatfesten, smager på body-builderens blendede kylling i køkkenet, står helt tæt på den tykke kvinde på toilettet og meget mere.

Det er relevant og på ingen måde kedeligt.

Tag din teenager, mor eller bedste ven med og få en god snak bagefter om den krop, vi alle hader og elsker og bøvler en masse med på godt og ondt.

Sykket er blevet til i et samarbejde mellem LUX LUX LUX og Teater Hund & Co.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *