Elsker det her galleri i mit hood

Det hedder The Corner Gallery. Kunstneren hedder André Lundquist, og jeg synes hans billeder er så fine. Næsten feminint gennemsigtige.

I lørdags gik jeg derind med tømmermænd. Det endte med, at jeg talte med ham i en halv time om hans fortid, og hvordan han har lært at male, og om han var ked af det, når han skulle sige farvel til et maleri og en masse andre ting. Han er sød. Gik helt glad derfra. Og med væsentlig mindre hovedpine.

Kig forbi hans galleri på Randersgade 37 ved parisiske Bopa Plads, Juno-bagerens skønne lille café At the Counter og det velbesøgte is-sted Isoteket. Det er en Bermuda-triangel af nydning, hvis du spørger mig.

Du kan se Andrés hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *